Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen

ZEN-KI

Reiki & Meditatie

Helaas mag ik door de maatregelen die er zijn ivm de Coronavirus geen Rust & Balans Momenten geven.

Wel mag ik Mindful coachingsessies, Reikisessies en Reikicursussen geven. Daarnaast kun je

de online cursus Mindful Energy volgen.

Natuurlijk mag je altijd contact met mij opnemen voor vragen.

Lieve groet,

Natasja

Ik geef weer Rust & Balans in jouw leven

Ik bied diverse cursussen en individuele coaching aan waarin ik tools als Mindfulness, Reiki en Methode "Moeiteloos Helen" gebruik om meer opmerkzaamheid en lichaamsbewustzijn te creëren.

Ik begeleid jou, een drukbezette vrouw om vanuit onrust en spanning weer meer rust, vertrouwen en kracht in jouw leven terug te brengen. Waardoor je met meer rust & balans in jouw eigen leven staat.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een beoefening van opmerkzaamheid en bewust te zijn in het moment. Het is wat er nu is en niet wat er gisteren is geweest of wat er morgen gaat komen. Wat ervaar je nu op dit moment, hoe voelt je lichaam, zijn er gevoelens, zijn er emoties, zijn er gedachtes die ons afleiden. Door te mediteren leer je op een liefdevolle manier daar naar te kijken en te accepteren.

Mediteren is niet alleen maar stil zitten op een kussen, maar kan op vele andere manieren. Het kan lopend, op muziek, met bewegingen, liggend en zelfs met een kopje thee drinken. Het is zeker ook niet zweverig. Het gaat er juist om in verbinding te komen met jezelf en dieper naar jezelf te kijken. Jezelf juist meer te gronden zodat je veel meer in kracht staat en dit ook uitstraalt.

Mindfullness is voor iedereen te leren!

Ik bied de volgende Mindfull programma's aan

Rust & Balans Moment

Deze lessen zijn echt een moment voor jezelf. Tijdens deze lessen brengen we rust, bewustzijn en ontspanning naar je lichaam en geest. We leren anders om te gaan met die onrustige en oordelen gedachtes. Meer in verbinding met jezelf komen zodat jij jezelf beter kunt aanvoelen en ontwikkel je meer vertrouwen. Na iedere les ervaar je rust, balans en ervaar je meer energie. Deze momenten geef ik in Leidsche Rijn en "t Goy (Houten)

Kom een keer een proefles ervaren!

Individuele Mindful coaching sessies

Met deze coaching sessie(s) kan ik jou ondersteunen in thema's die jij tegenkomt in je jouw leven. Ik geef je tools en inzichten die jou verder helpen in je persoonlijke groei, intuïtie en innerlijke kracht.

Erg geschikt als begeleiding tijdens een Burn-out of bij re-integratie van het werkproces. Lees verder

Mijn visie

Meditatie en visualisatie is voor mij zo’n mooie en fijne tool geweest om mij weer echt te laten leven. Het heeft mij laten inzien dat ik ver over mijn eigen grenzen ben gegaan en dat door eerst weer van jezelf te gaan houden. Hierdoor kun je beter voor jezelf zorgen en voor anderen. Samen met mijn eigen levenservaringen weet ik en dat is zo’n sterke kracht in mij dat dit mijn tools zijn om andere vrouwen te helpen.